Μια επισκόπηση των διαφορετικών τύπων δερμάτινων παπουτσιών

Ενώ επιλέγετε παπούτσια για διαφορετικές δραστηριότητες, θα συναντήσετε διάφορα υλικά για παπούτσια. Η επιλογή του υλικού των παπουτσιών θα βασίζεται στις διαφορετικές χρήσεις των διαφορετικών παπουτσιών σε διαφορετικές ρυθμίσεις. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν συγκεκριμένα είδ γυναικεια μποτακια παπουτσιών για συγκεκριμένες καιρικές συνθήκες σε διάφορα μέρη του κόσμου. Στη συνέχεια, θα βρείτε επίσης παπούτσια που είναι φτιαγμένα για συγκεκριμένο άθλημα ή δραστηριότητα. Καθώς προσπαθείτε να διερευνήσετε, θα διακρίνετε τα πολλά διαφορετικά υλικά που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή διαφορετικών παπουτσιών.

Διαφορετικά υλικά για παπούτσια

Υπάρχουν εκατοντάδες υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή διαφορετικών παπουτσιών. Μερικά από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα υλικά για παπούτσια είναι τα ακόλουθα:

1. Δέρμα
2. Συνθετικό ή συνθετικό δέρμα
3. Καμβάς
4. Πολυουρεθάνη
5. Πλαστικό
6. Καουτσούκ

Το δέρμα είναι το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο υλικό που χρησιμοποιείται στην κατασκευή διαφορετικών τύπων παπουτσιών. Για παράδειγμα, τα επίσημα παπούτσια και τα σανδάλια για άνδρες και γυναίκες κατασκευάζονται κυρίως από υγρό ύφασμα. Εκτός από τα επίσημα παπούτσια, το buckskin χρησιμοποιείται επίσης στην κατασκευή άλλων τύπων παπουτσιών με εξαίρεση τα αθλητικά παπούτσια. Τα αθλητικά παπούτσια κατασκευάζονται κυρίως από καμβά ή ψεύτικο δέρμα. Στη συνέχεια, υπάρχουν μερικά αθλήματα που απαιτούν παπούτσια κατασκευασμένα από πλαστικό υλικό.

Τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα υλικά από δέρμα bucks

Όπως ειπώθηκε προηγουμένως, το δέρμα του λαδιού χρησιμοποιείται ως κύριο υλικό στην κατασκευή διαφορετικών υποδημάτων. Αυτό συμβαίνει γιατί έχει τις πιο κατάλληλες ιδιότητες. Είναι ανθεκτικό και άνετο υλικό. Τα καλής ποιότητας παπούτσια τύπου buckkin μπορούν να διαρκέσουν για χρόνια και χρόνια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι προτιμούν να χρησιμοποιούν δερμάτινα παπούτσια.

Υπάρχουν διάφορα είδη υλικών buckskin στην αγορά. Μερικά από τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα υλικά υγρού υφάσματος είναι το ιμάντα, το κολλητό, το δέρμα ελαφιού, το παράσιτο, το σαγκρέν, το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας κ.λπ.

1. Δέρμα ζωνών

Αυτού του είδους το δέρμα είναι το πιο καθαρό υγρό ύφασμα. Είναι πολύ απαλό και λείο δέρμα. Είναι επίσης ένας από τους πιο ακριβούς τύπους buckskin. Χρησιμοποιείται στην κατασκευή παπουτσιών πολυτελείας για άνδρες και γυναίκες.

2. Δέρμα Shagreen

Αυτό είναι το υλικό buckskin που ονομάζεται επίσης υγρό ύφασμα από δέρμα stingray. Αυτό είναι επιρρεπές σε νερό και λεκέδες. Ακόμα, είναι ένα από τα πιο δυνατά υλικά για επίσημα και άτυπα παπούτσια.

Previous Post Next Post