Popularitatea suplimentelor naturale ADHD crește!

Părinții care au copii cu ADHD știu bine că mulți medici aleg medicamentele eliberate pe bază de rețetă ca primă linie de tratament în loc să aleagă un tratament natural pentru ADHD la copii. Nu numai că acest lucru nu abordează cauza principală a problemei, multe dintre aceste medicamente agravează simptomele sau creează efecte secundare dăunătoare. Acesta este motivul pentru care mai mulți oameni aleg să folosească suplimente naturale pentru ADHD pentru a reduce în mod eficient simptomele pe care le pot experimenta copiii lor.

Medicii holistici și mulți specialiști suplimente naturale în pediatrie de top încep să folosească suplimente naturale pentru ADHD pentru a trata simptomele ADHD. Cantitățile scăzute de substanțe precum acizii grași, dopamina și norepinefrina sunt responsabile pentru lipsa de concentrare și dificultățile de învățare ale multor copii. Suplimentele naturale pentru ADHD pot reface și echilibra atât neurotransmițătorii, cât și acizii grași. Cu acest tip de tratament natural al ADHD, nu există probleme de siguranță și sănătate.

Suplimentele naturale pentru ADHD sunt disponibile în multe forme care pot ameliora simptomele tulburărilor de deficit de atenție și hiperactivitate. Ceea ce fac aceste suplimente de calitate este să mărească în siguranță nivelurile de neurotransmițători cheie din creier și să producă un tratament natural pentru ADHD la copii.

Când există o lipsă de factori critici importanți, cum ar fi acizii grași omega 3, dopamina sau norepinefrina, rezultă dificultăți de concentrare și atenție. Suplimentele naturale pentru ADHD sunt capabile să ofere o ameliorare eficientă a multora dintre aceste simptome. Tratamentul natural al ADHD la copii nu va provoca niciunul dintre efectele secundare observate frecvent la utilizarea medicamentelor prescrise.

Potrivit cercetătorilor, există multe substanțe nutritive și suplimente care pot fi folosite ca tratament natural al ADHD la copii. S-a demonstrat că aceste produse îmbunătățesc învățarea și procesarea neurologică la indivizi. Unele dintre aceste suplimente și nutrienți naturali pentru ADHD sunt, de asemenea, capabile să echilibreze nivelul zahărului din sânge, ceea ce va ajuta, de asemenea, la controlul hiperactivitatii și a problemelor de comportament care sunt observate la mulți copii diagnosticați cu dificultăți de învățare.

Pentru o activitate corectă a creierului, este necesar să aveți cantități adecvate de dopamină. Doi aminoacizi specifici, tirozina si fenilalanina, sunt necesari pentru ca creierul sa produca dopamina de care are nevoie. Unii copii nu au niveluri adecvate ale acestor aminoacizi critici și, în majoritatea cazurilor, dieta este cea care este de vină. Acesta este motivul pentru care suplimentele naturale pentru ADHD sunt atât de esențiale pentru ca părinții să folosească produse care oferă un tratament natural pentru ADHD la copii.

Cercetările au arătat de mult timp că acizii grași esențiali (EFA) sunt, de asemenea, necesari pentru creșterea umană și dezvoltarea neurologică adecvată. Un EFA care s-a dovedit de succes în multe teste este acidul docosahexaenoic (DHA). Această substanță permite creierului să transmită impulsurile în mod corespunzător și este un tratament minunat și natural al ADHD la copii.

DHA este un acid gras polinesaturat omega-3 creat din acid alfa-linolenic sau derivat în mod natural din uleiurile de pește. Există multe studii care implică relația dintre nivelurile de DHA și copiii cu dificultăți de învățare și comportament. Universitatea Purdue a fost una dintre echipele de cercetare, cu rezultate care arată că nivelurile sanguine de DHA au fost semnificativ mai scăzute la băieții cu probleme de atenție/comportament.

Ginkgo biloba este unul dintre multele suplimente naturale pentru ADHD care au fost folosite pentru îmbunătățirea memoriei la indivizi. Ginkgo poate fi de mare ajutor în tratamentul natural al ADHD, deoarece îmbunătățește fluxul de oxigen și sânge către creier și susține transmiterea impulsurilor nervoase. Acesta este motivul pentru care este unul dintre suplimentele pentru ADHD care s-a dovedit a avea rezultate pozitive în studiile care implică copii.

Un alt tratament natural al ADHD la copii implică GABA (acidul gamma-aminobutiric) și L-teanina. Acestea sunt două substanțe importante, care apar în mod natural, care sunt acum utilizate ca suplimente pentru ADHD. Aceste ingrediente sunt capabile să calmeze un sistem neurologic hiperactiv și să scadă anxietatea și comportamentele nervoase care sunt atât de des întâlnite în multe forme de ADHD.

Indiferent de suplimentele naturale pentru ADHD pe care le utilizați, majoritatea sunt la fel de eficiente ca medicamentele prescrise, dar fără toate efectele secundare. Informați-vă și luați o decizie înțeleaptă.

Previous Post Next Post